Dagelijks zijn de medewerkers van Trans-Imex met de vrachtauto onderweg om goederen tijdig op de plaats van bestemming af te leveren. Trans-Imex richt zich daarbij voornamelijk op transport in de foodsector. Distributiecentra, supermarkten en industriële bedrijven worden met behulp van vakbekwame chauffeurs bevoorraad. Voor dit vervoer worden voornamelijk truck-trailer combinaties ingezet.

Trans-Imex vervoert verwerkt vlees ,dat de basisgrondstof vormt voor diverse vlees producten, naar industriële klanten. Zij verwerken het vervolgens tot een breed scala aan producten. Trans-Imex verzorgt ook het transport van vleeshalffabricaten en –eindproducten. Deze vleesproducten worden aan diverse retailers geleverd.

Daarnaast wordt een compleet assortiment (panklare) groenten en ( bewerkt) fruit door Trans-Imex van de groente- en fruitbewerker naar diverse distributiecentra vervoerd.
Op kleinere schaal verzorgt Trans-Imex de levering van overige verse producten aan distributiecentra.

Het vers-transport vindt plaats in temperatuurgecontroleerde trailers. De temperatuurcontrole in de trailers garandeert dat de verse goederen onder de juiste temperatuurcondities worden bezorgd, conform H.A.C.C.P. norm.

Naast verse producten, vervoert Trans-Imex  houdbare levensmiddelen naar de distributiecentra en supermarkten, en –indien aangeboden- overige goederen.

Trans-Imex geeft ook het vervoer van deze goederen optimale aandacht en zorg.

Wagenpark

 

  1. Modern materieel
    Voor het transport beschikt Trans-Imex over meer dan 30 moderne vrachtauto’s die voldoen aan de laatste milieu-eisen. Van schuifzeiltrailers, koel/vriestrailers en bakwagens tot speciaal aangepaste vrachtwagens. Moderne vorkheftrucks en reachtrucks garanderen een zorgvuldige behandeling van uw kostbare goederen bij het laden en lossen.
  2. Contract Logistics
    Bepaalde vrachtwagens zijn exclusief ingericht volgens de wensen en eisen die de klant stelt of het product vraagt. Goederen van derden worden aan de zending toegevoegd, indien gewenst. Eventueel wordt ons materieel voorzien van reclame-uitingen van onze opdrachtgevers.
  3. Speciaal service
    Ook voor een spoed zending kunt u bij Trans-Imex terecht. Van een pallet, rolcontainer of een complete lading; wij rijden op uw verzoek.